Hvem er vi

Vats Fjellstue er fjellstue i Bergsjø-området med mange lange tradisjoner. Fjellstuen har blitt trinnvist utbygd og pusset opp gjennom 1900-tallet , noe som har vært med på å forme både bygget og opplevelsen til slik det er i dag.

Vi har rett i overkant av 20 rom, noe som tilsvarer rett i overkant av 70 sengeplasser.

To familier gikk sammen om å skape hyggelig atmosfære i den "gamle" fjellstuen. Vi bidrar til å skape ro og naturopplevelser både sommer og vinter. Om du er heldig opplever du både ørn, elg og annet vilt under oppholdet.

#fjellheimenskalnytes

Kontakt oss gjerne på  919 05 825

Vi som er her

Robert Bø

Robert er opprinnelig fra Drammen, men har aner fra Ål. Har tidligere erfaring fra restaurantdrift, regnskapsføring, og bedriftsrådgivning. Gift med Astrid. Her oppe har han overordnet ansvaret for driften og det administrative og økonomiske

Astrid Bø

Astrid er opprinnelig fra Nesbyen i Hallingdal. Bodd noen år i Røyken. Har tidligere erfaring innen butikkledelse, og fra dagligvarehandel, samt noen år som frokostsjef på hotell i Oslo. Her oppe har hun ansvaret for at gjestene er fornøyde og ikke minst mette når de forlater restauranten.


Jannicke Bø

Jannicke er også helt ny ibransjen. Har tidligere erfaringer fra helsevesenet og har gjennom dette jobbet tett på mennesker. Her oppe har hun ansvaret for at resepsjonen er ren og ryddig, og at du skal få ett smil når du kommer.

Adresse: Varaldsetvegen 760, 3570Ål
Tlf.: 919 05 825
E-post: post@vatsfjellstue.no
Org.nr. 914 620 570

© Opphavsrett Vats Fjellstue